Körülbelül két éven belül megérkezhet az új autó a VW Polóból, azaz egy teljesen új változatot csinálnak belőle. A kis méretükről ismeretes várost is könnyen járó terepjárók, azaz ahogyan nevezik őket crossoverek nagyon nagy népszerűséget tudhatnak magukénak. Ez a népszerűség Európában a legnagyobb és ez ösztönözte a Volkswagent, hogy belekezdjen a crossoverek gyártásába. Az értesülések szerint 2016-ban jöhet ki az új modell. Viszont azt le kell szögezni, hogy a prototípus már készen van és az idén a genfi autószalonban be is mutatják.

 

Nem hivatalos információk által megtudva derült ki, hogy az autó 20 ezer euró környékén lesz. Hozzá kell tenni, hogy nagyon széles motorpaletta fog gondoskodni igényeink teljes kielégítéséről. Megtalálható lesz az 1,0 literes háromhengerestől, egészen a 150 lóerős 2,0 literes motorig több fajta. Hasonló Polo kapható már a piacokon, de ez az új szerkezetében és formájában is eltérő lesz majd. Érdemes figyelemmel kísérnünk az autópiacot, mert rengeteg újdonságot tudunk felfedezni és olyan ajánlatokra is le tudunk csapni amelyből rendkívül jól jöhetünk ki.

Ezzel az új modellel nehéz terepeket is be tudunk majd járni és szinte biztos, hogy sok embernek tetszeni fog a VW Polóból készülő városi terepjáró, egészen biztos, hogy nagy lesz iránta a kereslet. Főleg családosoknak jön majd jól, kirándulásokhoz vagy egyéb elfoglaltsághoz, ami a természetben végezhető. Az ára nem is vészes, és cserébe egy nagyon jó autót fogunk majd kapni, ami rengeteg igényt ki fog elégíteni. A crossoverek még azért nagyon jók, mert meg van emelve a hasuk és így a nehéz terepen is rendkívül jól tudnak közlekedni.